Veldwerkteam

Wil jij een flexibele (bij)baan waar geen dag hetzelfde is? Dan zit je bij ons Veldwerkteam op de juiste plek! Het Veldwerkteam houdt zich met name bezig met telefonisch onderzoek in ons callcenter en het afnemen van enquêtes op locatie. Ons Veldwerkteam is gevestigd in Eindhoven, maar er zijn ook mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Lees hieronder meer over wat werken bij deze afdeling inhoudt.

Wat doet het Veldwerkteam?

Ons Veldwerkteam is verantwoordelijk voor de dataverzameling van onze offline onderzoeken. In ons eigen in-house callcenter worden alle telefonische onderzoeken uitgevoerd. Wanneer de opdracht erom vraagt, wordt het onderzoek ook op locatie afgenomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je bij een winkel enquêtes af gaat nemen om informatie op te halen over het winkelbezoek. Ook staan we regelmatig in de binnenstand van Eindhoven, bij Eindhoven Airport of op evenementen als de Dutch Design Week, Jazz in Duketown en Glow om informatie te verzamelen middels enquêtes. 

Het team bestaat uit vaste en flexibele krachten met verschillende nationaliteiten, welke ook op verschillende locaties in Nederland of zelfs in het buitenland wonen. Zo beschikt het Veldwerkteam over native speakers met onder andere de Nederlandse, Engelse, Franse, Duitse en Poolse nationaliteit.

Wanneer je werkdag zich in het callcenter in Eindhoven bevind, mag je altijd mee genieten van een heerlijke, gezonde en verzorgde lunch en de gezelligheid op ons kantoor!

Wat zeggen onze medewerkers

I liked working at Markteffect because I was able to combine all the languages I can speak and work with driven, international people. I also liked the flexible working hours and the fact that I was able to learn a lot about working in an office setting, as well as get to know different perspectives from different markets.

Aleksandra Stepien, Veldwerkteam

Markeffect is niet alleen een bedrijf voor mij, maar ook een leerschool. Uit mijn baan haal ik ontzettend veel informatie die aansluit bij mijn studie. De flexibele werktijden zorgen ervoor dat je alles goed kan combineren en dat er voldoende vrije tijd overblijft. Samen met een fantastisch team werk je aan de leukste projecten. Come and join us now!

Nikki van de Sande, Veldwerkteam

Wij werken o.a. voor

Solliciteren?

Ben jij op zoek naar een flexibele en veelzijdige (bij)baan? Kijk dan snel of we een vacature voor je hebben of neem contact op met onze HR-afdeling.

Bekijk hier onze vacatures voor het Veldwerkteam