Office, HR & Finance

Ons Office Team zorgt altijd voor een warm welkom in Eindhoven en Amsterdam. Zij ontvangen en ontzorgen onze klanten en medewerkers met veel plezier en zorgen dat alles altijd tot in de puntjes geregeld is. Ook zorgen zij ervoor dat we samen kunnen genieten van een heerlijke lunch met onder andere onze eigen saladebar op kantoor.

Lees hieronder meer over wat werken bij deze afdeling inhoudt.

Wat doet deze afdeling?

Het Office Team is met haar ontzorgende karakter onmisbaar in onze organisatie. In zowel Eindhoven als Amsterdam zorgen zij ervoor dat alles altijd goed geregeld is. Denk hierbij aan een goed verzorgde werkplek op kantoor én thuis, dagelijks een verse lunch voor al het kantoorpersoneel en diverse andere personeelszaken. Binnen dit team worden ook de specialismen HR, Finance en ICT vervuld.

De HR-afdeling houdt zich niet alleen bezig met strategische HR-vraagstukken en activiteiten rondom arbeidsomstandigheden, verzuim en vitaliteit, maar waakt ook over onze bedrijfscultuur. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich vanaf de eerste seconde thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Eén van de zaken die hiervoor erg waardevol is, is het inwerktraject wat iedere nieuwe werknemer doorloopt aan de hand van een onboarding onder begeleiding van onze bedrijfscoach. Op deze manier leren alle nieuwe werknemers het bedrijf kennen én leert het bedrijf de nieuwe werknemers kennen. Ook zorgt HR ervoor dat iedereen de mogelijkheid krijgt tot het volgen van opleidingen zodat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. 

Naast alles wat de HR-afdeling voor huidige werknemers doet is deze afdeling ook constant bezig met het zoeken naar nieuwe talenten en ervaren aanwinsten zodat de organisatie kan blijven innoveren en groeien.

Alle financiële en administratieve zaken, van debiteurenbeleid tot inkomende facturen, worden met veel nauwkeurigheid door de Finance afdeling verwerkt. Wanneer het om IT-zaken gaat, komt de ICT afdeling om de hoek kijken. Zij zorgen ervoor dat iedereen zonder problemen vanuit kantoor of huis kan werken en dat al onze processen op technisch gebied vlekkeloos kunnen verlopen.

Wat zeggen onze medewerkers

Markteffect is een fijne en betrokken werkgever. Ze bieden ons veel doorgroeimogelijkheden en investeren in onze ontwikkeling. We hebben een jong en dynamisch team en naast de veelal informele sfeer worden er veel leuke uitjes georganiseerd. Werken bij Markteffect vind ik leuk en uitdagend!

Chantal Vousten, Manager Office & HR
Chantal Vousten, Manager Office & HR

Als werkgever heeft Markteffect ook oog voor zaken buiten werk om. Er wordt bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan de gezondheid van onze teams. Naast dat we van maandag tot en met donderdag een saladebar tijdens de lunch hebben, gaan we ook wekelijks padellen en worden er geregeld andere sportieve activiteiten georganiseerd.

Lobke van der Horst, Office Manager & HR
Lobke van der Horst, Office Manager & HR

Wij werken o.a. voor

Solliciteren?

Wil jij ook werken in dit ondernemende en ontzorgende team? Kijk dan snel of we een vacature voor je hebben of neem contact met ons op.

Bekijk hier onze vacatures voor deze afdeling