Marketing

Het Marketing Team representeert Markteffect en DirectResearch zo goed mogelijk om daarmee top of mind en vindbaar te zijn voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Onze Marketeers zijn altijd op zoek naar nieuwe media, kanalen, strategieën, middelen, evenementen en partners om onze doelgroep optimaal te kunnen bereiken.

Lees hieronder meer over wat werken bij deze afdeling inhoudt.

Wat doet de Marketing afdeling?

Als marktonderzoeksbureau voeren we heel veel verschillende onderzoeken uit voor verschillende bedrijven uit verschillende branches. Het is van groot belang dat al onze verschillende (potentiële) opdrachtgevers bekend raken met onze kennis, kunde en werkwijze die voor hen relevant kunnen zijn. Het Marketing Team vertaalt daarom het werk van Markteffect en DirectResearch zo goed mogelijk om op de juiste manier en via de juiste kanalen in contact te komen met de (potentiële) opdrachtgevers. Het Marketing Team vervult een centrale rol binnen de gehele organisatie en is daarmee veel in contact met onder andere de Client Consultants en Research Experts.

Als Marketing Team houden we ons bezig met zowel online- als offline marketing. Denk hierbij aan het draaien van online campagnes, het optimalisreen van SEA & SEO, het organiseren en bijwonen van evenementen en congressen, het ontwikkelen van persberichten en andere verassende visuele en tekstuele content en het creëren van de juiste verhouding in de customer intimicy. Onze Marketeers houden zich op online en offline gebied veel bezig met innovatie en zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe media, kanalen, strategieën, middelen en partners om onze doelgroepen te bereiken. 

Vanuit de bedrijfscultuur vinden we het belangrijk om onze klanten te benaderen als een goede vriend. Daarom vinden we het belangrijk om zowel op formele als informele wijze en in gepaste mate contact met onze klanten te hebben. We organiseren dan ook graag mogelijkheden om bijvoorbeeld kennis te delen met én door onze klanten, maar ook om op sportieve wijze met elkaar in contact te blijven door meerdere keren per jaar samen met klanten te wielrennen!

Wat zeggen onze medewerkers

Bij Markteffect voel ik me meer dan thuis door de leuke en oprecht geïnteresseerde collega’s. We zijn een team dat plezier maakt, maar elkaar ook altijd uitdaagt om voor het hoogst haalbare te gaan. Van zo’n team maak ik graag onderdeel uit!

Floor Hoogers, Marketing- en Communicatiespecialist
Floor Hoogers, Marketing- en Communicatiespecialist

Wij werken o.a. voor

Solliciteren?

Wil jij ook werken in dit energieke team wat altijd in beweging is? Kijk dan snel of we een vacature voor je hebben of neem contact op met onze HR-afdeling

Bekijk hier onze vacatures voor de Marketing afdeling